From Illavera's Field Laatste Nieuws Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website


Welkom op de website van Illa-Vera’s Field. Ik ben fokker van de Engelse Cocker Spaniel, woonachtig in Zandhuizen en aangesloten bij Cockerspanielclub. Ik fok met stamboom via de Raad van Beheer.

Mocht u na het bekijken van de site nog vragen hebben, neem dan contact met me op.

One thought on “Welkom op de nieuwe website”

  1. Ik kwam op uw website via de cockerspaniël club en zag dat u een nestje heeft met prachtige pups.
    Mijn man en ik hebben 2 cockers gehad en onze Izzy is helaas afgelopen december overleden, veel te jong. Ze had een 3 dubbele hernia waar helaas niets meer aan te doen was. Kapot van verdriet hebben wij het nu een plaatsje kunnen geven, maar vergeten zullen wij haar nooit. Heel graag kijken we weer uit naar een lief klein pupje waar wij al onze liefde aan kunnen geven. Mijn vraag is dan ook of al uw pups al besproken zijn.
    Ik hoor graag van u.
    Met vriendelijke groet,
    Angelique en Bert

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *